Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun geldiğini görmek

Rüyada suyun geldiğini görmek

Rüyada suyun geldiğini görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, yaşama dört elle sarılacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun geldiğini gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada memeden su geldiğini görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet eder.

Rüyada suyu gelmek darda kalacağına, gönül sızılarının dineceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına işarettir.

Rüyada suyunun geldiğini görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada hamilelik suyunun geldiğini görmek iyilik görüleceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada göbekten su geldiğini görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada doğum suyunun geldiğini görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun geldiğini görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments