Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan sel geldiğini görmek

Rüyada dağdan sel geldiğini görmek

Rüyada dağdan sel geldiğini görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan sel geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gidebilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için, risk almanız gerekebilir.

Rüyada dağdan sel geldiğini görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kendi şansını kendi yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada selin geldiğini görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine delalet eder.

Rüyada sel geldiğini görmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, emellere ulaşılacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağdan gelen sel görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada dağdan su geldiğini görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret eder.

Rüyada eve sel basmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada selden geçmek yolculuğa çıkmaya, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına işaret eder.

Rüyada yangın ve sel görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments