Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan su aktığını görmek

Rüyada dağdan su aktığını görmek

Rüyada dağdan su aktığını görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada dağdan su aktığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Rüyada dağdan su aktığını görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet eder.

Rüyada dağlardan su aktığını görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sular aktığını görmek hayırlı ve güzel olacağına, zor durumlara düşeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Rüyada evin içine su aktığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuza su aktığını görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına işarettir.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments