Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuza su aktığını görmek

Rüyada havuza su aktığını görmek

Rüyada havuza su aktığını görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, epey bir zarara uğrayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, güveninin artacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet eder.

Rüyada havuza su aktığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Rüyada havuza su aktığını görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada su akmayan dere görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada yoldan su aktığını görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, ticaretinin büyüyeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı su aktığını görmek çalışmalarının artacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada damdan su aktığını görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada berrak su aktığını görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, çeşitleneceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına delalettir.

Rüyada tuvalette su aktığını görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments