Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlardan su aktığını görmek

Rüyada dağlardan su aktığını görmek

Rüyada dağlardan su aktığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada dağlardan su aktığını gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada dağdan su aktığını görmek bütçesinin daralacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, çok kolay bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada dağlardan su aktığını görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada musluktan su akması görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sorumlulukların azalacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yükünün hafifleyeceğine, evindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Rüyada tavandan su akmasını görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kaynar su aktığını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir süre belini doğrultamayacağına delalettir.

Rüyada merdivenlerden su aktığını görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, heveslerinin biteceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments