Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabından su aktığını görmek

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, birikim yapacağına işarettir.

Rüyada buzdolabından su aktığını gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalısınız.

Rüyada buzdolabından su akması görmek büyük paralar kazanılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabında su görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabından su içmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabına su koymak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su akması görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yoldan su aktığını görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments