Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sular aktığını görmek

Rüyada sular aktığını görmek

Rüyada sular aktığını görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalet eder.

Rüyada sular aktığını gördüyseniz:

  • İstekleriniz veya hissettikleriniz konusunda dürüst olmamanız duygusal tepkilere neden olabilir.

Rüyada kirli su aktığını görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak suyun aktığını görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, eğleneceğine tabir olunur.

Rüyada tavandan su akması görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yuva kuracağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvardan su akması görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments