Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek kendisi ile gururlanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, hasta ise iyileşeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, kadim dostlar edineceğine alamet eder.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, büyük bir makama geleceğine delalet eder.

Rüyada musluktan su akması görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına tabir olunur.

Rüyada musluklardan su aktığını görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek çaresiz durumlarda kalacağına, tövbelerin kabul olacağına, önemli bir lider haline geleceğine işarettir.

Rüyada musluktan su aktığını görmek darlığa düşeceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada bulanık su aktığını görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments