Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın ve sel görmek

Rüyada yangın ve sel görmek

Rüyada yangın ve sel görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işaret eder.

Rüyada yangın ve sel gördüyseniz:

  • Biraz daha dikkatli olmanızda yarar var.

Rüyada yangın ve sel görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, belki ölümler görüleceğine işarettir.

Rüyada sel ve yangın görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına işaret eder.

Rüyada selden kurtulmak kimseye el açmadan yaşayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, kazanılan paranın artacağına delalet eder.

Rüyada akan sel görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada selin ortasında kalmak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada selçuk ismi duymak rahatlık ve ferahlık bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık su sel görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments