Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan gelen sel görmek

Rüyada dağdan gelen sel görmek

Rüyada dağdan gelen sel görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağdan gelen sel gördüyseniz:

  • İşarkadaşlarınızı, iş koşullarınızı, çalışma stilinizi ilgilendirenkonularda değişikliğe gidebilirsiniz.

Rüyada dağdan gelen sel görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hacdan gelen yüzük takmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine inanılır.

Rüyada gelen görücüyü istememek önemli sorumluluklar alacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Rüyada umreden gelen birini görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktan gelen arkadaşı görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hacdan gelen görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan gelen birine sarılmak rahat bir işe girileceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol gelen yüzük takmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments