Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selin geldiğini görmek

Rüyada selin geldiğini görmek

Rüyada selin geldiğini görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, zengin bir hayat süreceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada selin geldiğini gördüyseniz:

  • Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz.

Rüyada selin geldiğini görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağdan sel geldiğini görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sel geldiğini görmek başarıya giden yollarının açılacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada selden kurtulduğunu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada sel altında kalmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selde kaldığını görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada selin ortasında kalmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada selden birini kurtarmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments