Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel geldiğini görmek

Rüyada sel geldiğini görmek

Rüyada sel geldiğini görmek mevki kazanacağına, bazı konularda önayak olunacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, büyük atılımların yapılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, parasının ve malının artacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sel geldiğini gördüyseniz:

  • Kafanızdan kuruntuları atıp, olumlu şeyler düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada selin geldiğini görmek planlı ve programlı davranacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan sel geldiğini görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel geldiğini görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada seli izlemek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem sel görmek elinin döneceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel su görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada sel ve deprem görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada sel gibi yağmur görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments