Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selden geçmek

Rüyada selden geçmek

Rüyada selden geçmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, çekilen hasretin biteceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada selden geçmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, kararsızlık, çift yönlü durumlar, halsizlik veya belirsizlik ön plana çıkabilir.

Rüyada selden geçmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel suyundan geçmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada selin içinden geçmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına işaret eder.

Rüyada seli izlemek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına yorulur.

Rüyada selde gitmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada sel haberi almak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Rüyada sel suyundan kaçmak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yuva kuracağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada selde kaybolmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments