Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan kayarak inmek

Rüyada dağdan kayarak inmek

Rüyada dağdan kayarak inmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan kayarak inmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Rüyada dağdan kayarak inmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayarak inmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden kayarak inmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments