Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden kayarak inmek

Rüyada merdivenden kayarak inmek

Rüyada merdivenden kayarak inmek bir organizasyona katılacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sağlık ve şifa bulacağına, umutlarını kaybedeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden kayarak inmek gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada merdivenden kayarak inmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kayarak inmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, büyük paralara sahip olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine alamet eder.

Rüyada yokuştan kayarak inmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten kayarak inmek bol rızık ve para sahibi olacağına, yeni iş kollarına girileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kazancın daha da artacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments