Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, güçlükle elde edilecek başarı, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, işsiz ise işe gireceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek gördüyseniz:

  • Duygusal dünyanızda sebepsiz kuruntularınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, ailesini utandırmayacağına inanılır.

Rüyada yüksekten kayarak inmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber işaret eder.

Rüyada yokuştan kayarak inmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayarak inmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağdan kayarak inmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek o kişiye zararının dokunacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden kayarak inmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments