Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayarak inmek

Rüyada kayarak inmek

Rüyada kayarak inmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, malın bereketinin artmasına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kayarak inmek gördüyseniz:

  • Sabır göstermeniz durumunda sonuçlar yararınıza olabilir.

Rüyada yokuştan kayarak inmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, saygınlık elde edeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına yorulur.

Rüyada merdivenden kayarak inmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine inanılır.

Rüyada dağdan kayarak inmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kayarak inmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret eder.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments