Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan kayarak inmek

Rüyada uçurumdan kayarak inmek

Rüyada uçurumdan kayarak inmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, kısmetinin açık olacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu detaylandırmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada kayarak inmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, geleceğinin parlak olacağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden kayarak inmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuştan kayarak inmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan kayarak inmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kişinin şifa bulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments