Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalı, ani hareketler esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine alamet eder.

Rüyada yokuştan kayarak inmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, işinde terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada kayarak inmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten kayarak inmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, dileklerin yerine geleceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, ticaretinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments