Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden kayarak inmek

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek gördüyseniz:

  • Evde yararlı sonuçları olabilecek konfor sağlayan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden kayarak inmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, bir şeyden zarar görmeye yorulmaktadır.

Rüyada dağdan kayarak inmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına delalettir.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada yokuştan kayarak inmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek eşi tarafından yüceltileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments