Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan kayarak inmek

Rüyada ağaçtan kayarak inmek

Rüyada ağaçtan kayarak inmek bir organizasyona katılacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek gördüyseniz:

  • Acele hareket etmek, sorunlara neden olabilir.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten kayarak inmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yokuştan kayarak inmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına inanılır.

Rüyada dağdan kayarak inmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, hileye, fesada bulaşacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına delalettir.

Rüyada merdivenden kayarak inmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayarak inmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments