Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda kaya görmek

Rüyada dağda kaya görmek

Rüyada dağda kaya görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kafasını toparlayamayacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağda kaya gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Rüyada dağ kayalık görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaya dağ görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada dağ ve kayalık görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kayalıklı dağ görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalık dağ görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayadan dağ görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağda kaya görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada kayadan uçmak hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments