Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ ve kayalık görmek

Rüyada dağ ve kayalık görmek

Rüyada dağ ve kayalık görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, hayatının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ ve kayalık gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylerle vakit geçirmeniz sizinle aynı hedefleri olan kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada dağ ve kayalık görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayalık dağ görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ kayalık görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kayalıklı dağ görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayadan dağ görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine yorulur.

Rüyada kaya dağ görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağda kaya görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, bahtının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada yolda kaya görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments