Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıklı dağ görmek

Rüyada kayalıklı dağ görmek

Rüyada kayalıklı dağ görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada kayalıklı dağ gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada kayalıklı dağ görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada dağ kayalık görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada dağ ve kayalık görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine işaret eder.

Rüyada kayadan dağ görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kaya dağ görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına işarettir.

Rüyada kayalık dağ görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağda kaya görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada kayada oturmak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments