Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ kayalık görmek

Rüyada dağ kayalık görmek

Rüyada dağ kayalık görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ kayalık gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler uzun vadeli planlarınız veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kayalık dağ görmek sorunların çabucak atlatılacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ kayalık görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağda kaya görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kayadan dağ görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Rüyada kaya dağ görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ ve kayalık görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kayalıklı dağ görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, içine kapanacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine tabir olunur.

Rüyada kayayı kaldırmak kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments