Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayadan uçmak

Rüyada kayadan uçmak

Rüyada kayadan uçmak kazancının azalmayacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, işinde çok ilerleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulur.

Rüyada kayadan uçmak gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Rüyada kayadan uçmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kayalıklara tırmanmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük kaya görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada kayaların altında kalmak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayadan su çıktığını görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, parasının her geçen gün artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada sarp kayalıklara tırmanmak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, istediklerini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalık deniz görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklar görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments