Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayadan dağ görmek

Rüyada kayadan dağ görmek

Rüyada kayadan dağ görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, sağlığının yerine geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulur.

Rüyada kayadan dağ gördüyseniz:

  • Belli başlı bir maceranın daha hızlı ilerlemesini istiyorsanız daha cesur olmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada dağ kayalık görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, kazançlı çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kayalıklı dağ görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dağ ve kayalık görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, ticarette şansının düşeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayadan dağ görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayalık dağ görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada dağda kaya görmek zor günlerin geride kalacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kaya dağ görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayayı kırmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, bazen umutlarını yitireceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments