Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaya dağ görmek

Rüyada kaya dağ görmek

Rüyada kaya dağ görmek işinde de hep başarılı olacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaya dağ gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kaya dağ görmek garanti olacak makama oturacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağ ve kayalık görmek bunun için sabırsızlanacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayadan dağ görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıklı dağ görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada dağ kayalık görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, herkesin takdirinin toplanacağına yorulur.

Rüyada kayalık dağ görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dağda kaya görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaya yuvarlamak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments