Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalık dağ görmek

Rüyada kayalık dağ görmek

Rüyada kayalık dağ görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kazançlı kapıların açılacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerine yeni işler katacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulur.

Rüyada kayalık dağ gördüyseniz:

  • Beraberinizdeki kişilerle birlikte aynı şeylere ilgi gösteriyorsunuz, bağlantılarınızda bir hayli hareketlilik gözleniyor.

Rüyada kayalıklı dağ görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kaya dağ görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, hem çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kayadan dağ görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına delalettir.

Rüyada dağ kayalık görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayalık dağ görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ ve kayalık görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada dağda kaya görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalardan akan su görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments