Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ yeşillik görmek

Rüyada dağ yeşillik görmek

Rüyada dağ yeşillik görmek yeni iş kollarına girileceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ yeşillik gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada yeşil bir dağa çıkmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, kazancının da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil dağ görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yakında hedefine ulaşacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ yeşillik görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil dağa çıkmak sorunların çabucak atlatılacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yüksek dağ görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil dağlar görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve dağ görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına delalet eder.

Rüyada dağ ve yeşillik görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments