Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dağ görmek

Rüyada yeşil dağ görmek

Rüyada yeşil dağ görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil dağ gördüyseniz:

  • Kafa karıştırıcı hareketleri olan kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada dağda yeşillik görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ yeşillik görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet eder.

Rüyada yeşillikli dağ görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bir dağa çıkmak alim insanlardan sayılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil dağa çıkmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, ortak işlere gireceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil dağ tepe görmek yüzünün kızaracağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada yeşillik dağ görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments