Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ ve yeşillik görmek

Rüyada dağ ve yeşillik görmek

Rüyada dağ ve yeşillik görmek hayatının da düzene gireceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, yüklü siparişler alacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, destek göreceğine delalet eder.

Rüyada dağ ve yeşillik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin maddi konularda verdikleri sözleri yerine getirebilme, belli bir konuda sizi destekleme veya ihtiyaçlarınızı karşılama kapasiteleri hakkında bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada yeşil bir dağ görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, zor ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil dağ görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine yorulur.

Rüyada dağ yeşillik görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil yüksek dağ görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kudretinin yerine geleceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil dağ tepe görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine inanılır.

Rüyada dağ ve yeşillik görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak zorluklarının son bulacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada yeşil bir dağa çıkmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments