Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yüksek dağ görmek

Rüyada yeşil yüksek dağ görmek

Rüyada yeşil yüksek dağ görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, şifa bulacağına inanılır.

Rüyada yeşil yüksek dağ gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Rüyada yeşil yüksek dağ görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek dağdan bakmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek dağa tırmanmak prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye delalettir.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sözleri tutulacağına delalettir.

Rüyada yüksek karlı dağ görmek herhangi zarara uğramayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada çok yüksek bir dağ görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek dağları görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments