Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dağlar görmek

Rüyada yeşil dağlar görmek

Rüyada yeşil dağlar görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil dağlar gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Rüyada yeşil bir dağa tırmanmak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada dağda yeşillik görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına inanılır.

Rüyada dağ ve yeşillik görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret eder.

Rüyada dağ yeşillik görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bir dağ görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işarettir.

Rüyada yeşil dağa çıkmak üzüntüden sonra ferahlamaya, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil dağ tepe görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak tartışmaların son bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments