Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir dağa çıkmak

Rüyada yeşil bir dağa çıkmak

Rüyada yeşil bir dağa çıkmak verimli ve bereketli işler yapacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bir dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Olumlu önerileriniz veya sorularınız önem taşıyor.

Rüyada yeşil bir dağa çıkmak dünya mallarına karşı hırslanacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil dağa çıkmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada koşarak dağa çıkmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, uğursuzlukların kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağın başına çıkmak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak kıskanılacak projelere imza atılacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nur dağına çıkmak hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arafat dağına çıkmak parasız ve işsiz kalacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet eder.

Rüyada dağ bayır çıkmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments