Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dağa çıkmak

Rüyada yeşil dağa çıkmak

Rüyada yeşil dağa çıkmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle kaliteli zaman geçirebilmek için çevreyi buna göre düzenleyebilirsiniz.

Rüyada yeşil bir dağa çıkmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, maddi zarara gireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil dağa çıkmak maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada karlı dağa çıkmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağ çıkmak lüksünün artacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada arafat dağına çıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, doğru bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ bayır çıkmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Rüyada dağlara çıkmak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments