Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik ve dağ görmek

Rüyada yeşillik ve dağ görmek

Rüyada yeşillik ve dağ görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, borcunun kalmayacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, her geçen gün sorunların artacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik ve dağ gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Rüyada yeşillik dağ görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada dağda yeşillik görmek bir beladan kurtulacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil dağa çıkmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, zahmete düşeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil dağlar görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına işarettir.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına işarettir.

Rüyada yeşillikli dağ görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillik ve dağ görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil dağ görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments