Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda kaya görmek

Rüyada yolda kaya görmek

Rüyada yolda kaya görmek bolluk ve bereketin artacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolda kaya gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işaretleri olabilir veya bir sonraki adımınızı biçimlendirmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada yolda kaya görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaya üzerinde oturmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada kayalıklardan denize atlamak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek kaya görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada kayalık denizde yüzmek işlerinde aksama olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında kaya görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaya yuvarlamak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments