Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayayı kaldırmak

Rüyada kayayı kaldırmak

Rüyada kayayı kaldırmak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada kayayı kaldırmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada kaya kaldırmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kayayı kaldırmak borçlarının ödeneceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerden birini kaldırmak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada el kaldırmak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada tırnak kaldırmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına inanılır.

Rüyada birini hastaneye kaldırmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada düşeni kaldırmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalet eder.

Rüyada diş kaldırmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments