Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdan saklamak

Rüyada cüzdan saklamak

Rüyada cüzdan saklamak bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, canının derdine düşeceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada cüzdan saklamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyabilir, eksikleri veya ucu açık kalmış konuları tamamlayabilirsiniz.

Rüyada cüzdanı saklamak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdan saklamak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, para kazanmaya, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suçluyu saklamak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para saklamak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çektiği yokluğun unutulacağına delalet eder.

Rüyada makas saklamak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sakladığı parayı bulmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçak saklamak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşya saklamak çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments