Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakladığı parayı bulmak

Rüyada sakladığı parayı bulmak

Rüyada sakladığı parayı bulmak çok kötü sonuçlar doğuracağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakladığı parayı bulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sakladığın parayı bulmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, mal kaybına uğrayacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada sakladığı parayı bulmak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada para bulmak ve saklamak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına inanılır.

Rüyada sakladığını bulmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada altın bulmak saklamak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para saklamak aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada para görüp saklamak kötü günlerin biteceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada para sakladığını görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments