Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suçluyu saklamak

Rüyada suçluyu saklamak

Rüyada suçluyu saklamak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, kazançlı bir işe girileceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suçluyu saklamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.

Rüyada suçluyu saklamak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize işaret eder.

Rüyada suçlu aramak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işaret eder.

Rüyada suçlu birini öldürmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, gelir kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suçlunun yakalandığını görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına delalettir.

Rüyada suçludan kaçmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine alamet eder.

Rüyada kendini suçlu hissetmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada suçlu birini görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada bir suçluyu yakalamak kafasına göre birini bulacağına, idealist davranacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments