Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makas saklamak

Rüyada makas saklamak

Rüyada makas saklamak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, günden güne kazancının artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada makas saklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yeteneklerini idealize etmeden önce, gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada makas saklamak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bolluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada paslı makas görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına yorulur.

Rüyada nişan makası görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, duygularının karşılıklı olacağına alamet eder.

Rüyada makasla bıyık kesmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada makasla elini kesmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada kirpik makası görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet eder.

Rüyada makasla tırnak kesmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına inanılır.

Rüyada karnında makas görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments