Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak saklamak

Rüyada bıçak saklamak

Rüyada bıçak saklamak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, neşesini kaçıracağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, neşenin yerine geleceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yokluk içine düşeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçak saklamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Rüyada bıçağı saklamak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işarettir.

Rüyada bıçak saklamak kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada bıçak sakladığını görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir insanı saklamak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada birini öldürmek ve saklamak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada altın sakladığını görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına rivayet eder.

Rüyada tabanca saklamak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada para görüp saklamak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, zorlukların günden güne artacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments