Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para saklamak

Rüyada kağıt para saklamak

Rüyada kağıt para saklamak dertlerin günden güne artacağına, sevdiği insanların olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine işaret eder.

Rüyada kağıt para saklamak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşma konusunda önemli yol alabilirsiniz.

Rüyada kağıt para sakladığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine işaret eder.

Rüyada kağıt para saklamak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıt saklamak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalettir.

Rüyada yastık altına para saklamak eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada para sakladığını görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulur.

Rüyada para bulup saklamak kazancından başkalarına da vereceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada sakladığın parayı bulmak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına işaret eder.

Rüyada eşinden para saklamak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments