Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca öpmek

Rüyada amca öpmek

Rüyada amca öpmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, huzurlu, mutlu olacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, kazancı arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada amca öpmek gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin buna ihtiyacı var.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada amcayı öpmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada amca eli öpmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine yorulur.

Rüyada amca kızını öpmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine işarettir.

Rüyada amca oğlunu öpmek güzel günlerle tanışılacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine delalet eder.

Rüyada amcanın elini öpmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada amca elini öpmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments