Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca eli öpmek

Rüyada amca eli öpmek

Rüyada amca eli öpmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, günden güne sorunlarının artacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada amca eli öpmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Rüyada amca eli öpmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, sağlık ve şifa bulacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada amca elini öpmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek günlerini hastanede geçireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada amcanın elini öpmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, hoş muhabbette olacağına delalet eder.

Rüyada amcasının elini öpmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada amcamın elini öpmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments