Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amcayı öpmek

Rüyada amcayı öpmek

Rüyada amcayı öpmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, ayrılanların birleşeceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada amcayı öpmek gördüyseniz:

  • Yapılacakların listesi giderek uzuyor olabilir.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye delalet etmektedir.

Rüyada amcasının elini öpmek hayırlı terfiler alınacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada amca öpmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işaret eder.

Rüyada amca oğlunu öpmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, işinde en iyisi olacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada amcanın elini öpmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada amcayı öpmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments