Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amcanın elini öpmek

Rüyada amcanın elini öpmek

Rüyada amcanın elini öpmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada amcanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmanız, taleplerinizi dile getirmeniz durumunda hayatınızda olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada amcamın elini öpmek takdir edileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, üzücü olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada amca elini öpmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada amca eli öpmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine yorulur.

Rüyada amcasının elini öpmek rızkının eksileceğine, büyük borçlar alınacağına, geçim derdinin sona ereceğine delalettir.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine delalettir.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada amcanın elini öpmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments