Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca oğlunu öpmek

Rüyada amca oğlunu öpmek

Rüyada amca oğlunu öpmek çok büyük hayır duaları alacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine işaret eder.

Rüyada amca oğlunu öpmek gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Rüyada amca oğlunu öpmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada amca oğluyla evlenmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen amca oğlunu görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada amca oğluyla öpüşmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalet eder.

Rüyada amca oğlunun düğününü görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amcamın oğluyla evlenmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada amca oğluyla kavga etmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada amca oğluyla evlendiğini görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments